keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Helmihampaat

ne on tarkastettu, ei yhtään reikää. Vintiö valitsi palkinnoksi kiltiltä tätiltä pillin. Niin siis kaikki naapuritkin saanevat osallistua tähän kevätpuhelteluun.

Tupakin on tarkastettu isännöitsijän toimesta. Kaikki samat viat on kuin vuosi sitten, niitähän on kiva käydä tarkkailemassa, ovatko kenties asunnon nurkat umpeutuneet itsestään talven aikana. Tiedustelin pontevana, että miten on pihaistutusten laita, tuleeko ne kenties tänä kesänä. JuuEi, niitähän ei sitten laiteta, onhan teillä jo nuo kaksi puuta, jotka tulevat täyteen mittaansa 20 vuoden päästä tokaisi isännöitsijä.
Mitäs olemme tavallisia palkansaajia ja asumme kunnan vuokratalonyhtiössä. Toki onhan meillä monta ihanaa naapuria ja muksuja riittää. On mukava kun et ole koskaan yksin. Etenki kesällä grillatessasi terassilla, ilmestyy 10 kuraista muksua viereesi nuuhkimaan ilmaa ja kyselemään, että mitä sä teet- grillaan- mitä sä grillaat- makkaraa- mäkin haluan ja mullakin on nälkä, no siinä yrität sitten nätisti sanoa, että menkää omalle terassille grillaamaan omia makkaroitanne...

Että on upea auringon paiste... taidan lähteä terassille neulomaan. Sainkin neidin pitsiliivin eilen valmiiksi ja nyt on vuoro luovan neulonnan. Tytär kysyi, -mitä sä teet, - en tiedä - pitää tietää ennen kuin aloittaa... niin tämä on sitä valmista maailmaa. Mie saatan neuloa vain värien takia ja tulee sitten mitä tulee. huovutan sitten koneessa tuon neuleen ja leikkelen palasiksi ja sitten meinaan kirjoa siihen jotain kivaa.

Ei kommentteja: