maanantai 30. toukokuuta 2011

Reissussa Rähjääntyy!!

Olemme kotiutuneet pääkaupunkiseudun vilskeestä takaisin suuren suon laitamille. Reissu sujui hienosti, tosin missä olivat  helteet??? Kuvassa olevan tilkkupeitteen veimme tuliaisiksi aivan hurmaavalle pikkuneidille, ensi tapaamisemme oli ihastuttava, hän sulatti sydämemme. Vintiökin hoivasi pienokaista lämmöllä.
Shoppailimme, tarkastimme serkkutilanteen Korkeasaaressa ja vierailimme vanhan isomummon luona. Ajelimme kylliksi kaikenlaisilla kulkuneuvoilla, sekä kävimme oikein ulkomailla asti (Tallinnassa, jotta elämys pallomerestä tulisi koettua). Majoituimme monien rakkaiden nurkissa ja siitä heille kaikille suuret halit, kun kestivät remppajengiämme. Neitokaiseni oli loistava kuvaaja reissulla ja aina kamera valmiina, niinpä saimme ikuistettua tuon touhukkaan viipottaja Vintiön kummien pihassa, meillä kun ei näitä ystäväisiä pohjoisessa asustele.
No, nyt sitten odottelemme virallisen kesäloman alkua ja vietämme keskiviikkona kaverisynttäri Neitokaiselle. Niin on 9 vuotta siitäkin koitoksesta vierähtänyt.
Halit kaikille etelään ja tapaamisiin!

Ei kommentteja: