tiistai 1. kesäkuuta 2010

Rouva liikkuu!

Kesä on saapunut tosiaankin Lappiin, vintiö kysyi aamulla, että onko jo kesä? Niin, kesäkuu on ainakin, mutta hanskat ja kypärälakki pojalle kuitenkin puettiin ulos lähtiessä. Padassa porisee Ruotsalaiset uudet potut ja kaksi kesäkukkaa on hankittu katetulle terassille, toivossa ettei pakkanen pureskelisi niitä. Tuo aivan ihana äitienpäiväksi itselleni ostama gerbera koki kovia, sillä joku ponteva muksu oli napsinut siita kukat irti, kun olin nostanut sen happihyppelylle terassipöydälle. Kaikki on siis mahdollista talonyhtiössä, jossa asuu muksuja vissiin noin parikymmentä.
Eilen prinsessa tuli koulusta ja helpottuneena totesi, nyt se tosiaankin selvisi, ei tule enää läksyjä ainakaan matikasta. Kenties läksyt ovat olleet hänelle hienoista stressiä aiheuttava asia. Mutta enää tämä viikko koulua ja kesälaitumet odottavat. Neito lähtee puuhaleirille sitten seuraavalla viikolla, kolme päivää, ei öitä. Toivottavasti viihtyy....
Rouva on lähtenyt Zumbaan, hän mietti ja mietti ja eilen se tapahtui, uskaltauduin ja hauskaa oli. Rytmi on niin ihanaa, että vie mennessään... tulee ihan mieleen ne monet ulkomaan reissut. Neitikin oli mukana ja zumbasi koko tunnin muijien seassa ja eikä sille tullut edes hiki, toisin kuin me jotka pistelimme linssit huurussa menemään.
Illalla ruokapöydässä neito kysyi vanhemmiltaan, että oletteko olleet avaruudessa? Emme, vastasimme kuorossa, hän on kuulemma ollut, lentokoneella.
Näin meillä lennellään päivästä toiseen...
Halit kaikille maailmalle!!

Ei kommentteja: