tiistai 17. elokuuta 2010

Rauhan Hetki!

Rouva relaa!!
Onkin koko kesä ollut niin vilskettä ja vilinää. Olemme keränneet marjoja, käyneet kalaretkillä ja seikkailleet omalla kylällä. Koko kesän olen ollut kotona ja hienosti on mennyt, en siis käynyt etelässä ollenkaan ja olen silti ihan rauhallinen, ehkä juuri siksi. Kotiutuminen on vienyt oman aikansa, mutten ole enää kaupunkilainen. Nautin oman kylän tunnelmasta, pyörällä pääsee minne tarttee ja töitäkin riittää yllin kyllin.
Neiti Nirppa lähti aamulla kouluun, pojat lähtivät ystävän kanssa kalaretkelle ja minä nautin vielä viimeisiä hetkiä kauniista kesäkukistani. Aamulla oli enää 5 astetta lämmintä, joten ei koskaan aamulla kun herää tiedä, että onko halla palelluttanut kukkaseni. Tämä on mukava aika vuodesta, ilmassa on monenlaisia tuoksuja, kasveja marjoja ja meillä sieniä. Tuuli tuo montaa tuoksua matkan varreltaan ja illat alkaa jo hämärtää.
Ruskaa tässä odotellaan, kauniita kirpeitä aamuja ja toivottavasti upeaa väriloistoa saadaan ihastella tänäkin vuonna.
Iski ompeluvimma, olen tehnyt pupuja. Miksi pupuja, en tiedä, kettujakin haluaisin ommella, mutta se on vielä mietinnässä. Esittelen Veinon, Sylvin ja Sulo Koistisen, sitten kun saan heidät kuvattua. Lankaakin on tullut hamstrattua talven varalle, on niin paljon kaikkia ideoita, mitä haluaisin tehdä, että pää välillä tuntuu halkeavan. Neiti Nirppu ompeli itselleen kissan, siitä tuli Niin Hieno ja persoonallinen!!

Kaikille sivuillani seikkaileville Halit ja palataan taas asiaan!!

Ei kommentteja: