torstai 25. elokuuta 2011

Kotiin paluu!!

Kesä on sujahtanut ohi, täällä pohjoisessa tuoksuu ja näkyy jo syksy. Mutta se onkin niin ihanaa aikaa, kaivan villasukat jalkaan ja nautin pimenevistä illoista. Rouva on reissannut, ensin viikko Kankaanpäässä kierrätysmateriaali-kurssilla, viikko Hesassa ja viikko vielä Turussa MattoSymposiumissa. Nyt tuntuukin, ettei tarvitse vuoteen lähteä mihinkään. Tosin osa syynä on vielä ensi kuun aikana tapahtuva muutto. Koko tämä Kiljusen herrasväki muuttaa suon laidasta hieman keskemmälle kylää, ihmisten ilmoille. Vintiön kaverit jää vähemmälle, joten hän pistää pontevasti hanttiin. Neito on innoissaan, kun naapurustossa kolme ihanaa ystävää. Rouvan työpaikka näkyy postilaatikolta, hyvä vai huono, en tiedä vielä. Niinpä elämme nyt jonkun aikaa kaaoksen keskellä, mutta ehkä se siitä vielä ennen talvea järjestyy.
Näitä upeita yksityiskohtia ihastelin Turussa, meillä kun omalla kylällä ei mitään näin upeaa ole. Tästähän voisi poimia johonkin kädentaitoprojektiin ajatuksia.
Kohta alkaa taas opetuskuviot pyörimään ja ideoita riittää, mutta entä toteutus, ehkä se onnistuu vihdoin, koska Vintiö on aloittanut eskarin. Hän oli ensin vastaan, mutta nyt on jo menossa perjantaisinkin (vaikka eskaria ei tuolloin ole) ja aikaisin aamulla, jotta olisi ekana pujottamassa nimikkohelmeä nauhaan.
Neito rientää kouluun ison kaveriporukan kanssa, kaikki ainakin toistaiseksi hyvin.... 

Ei kommentteja: